Visie

Binnen gezinnen waarbij een kind een fysieke beperking heeft of langdurig ziek is geloof ik niet in coaching van het individu, althans niet als eerste uitgangspunt. Ik geloof in het hele gezinssysteem. Deze wordt aangepast zodra er een beperking of langdurige ziekte in beeld komt. De focus verlegt zich vaak naar het kind met de beperking. Langzaam slijten er nieuwe patronen in, waardoor het hele gezin onder ‘lijdt’. Als het hele gezin van lijden naar leiden wil kan dit alleen maar door naar elk gezinslid te kijken en zijn of haar rol binnen het gezin. Patronen kunnen doorbroken worden als de neuzen allemaal de dezelfde richting op staan. En vanuit deze positie zal gekeken worden wat er nodig is voor elk gezinslid; een gezinstraject of mogelijk in combinatie met coaching van een individu.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching en persoonlijke ontwikkeling, allemaal ontwikkeld vanuit mijn visie Be Bold, Be Brave, Be You. Van één op één coaching, workshop tot online programma’s. Ik gebruik diverse stromingen zoals Positieve Psychologie, Vitaliteit, Transactionele Analyse, Enneagram, NLP en NEI (energetisch) en ik werk vanuit een holistische gedachte. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en kies wat bij jou past!

Gezinscoaching

Tekst volgt

Meer info

Eén op één coaching

Tekst volgt

Meer info

BENEFIT coachingstraject voor het hele gezin

Tekst volgt

Meer info

6-weekse online training Mijn Grens, Jouw Grens

Tekst volgt

Meer info

Custom Headline

Wil je weten wat het beste bij jou (en je gezin) past? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in om te kijken naar de mogelijkheden.

Plan een afspraak in!